τιμολογιέρα

Τιμολόγιο - απόδειξη MyData
για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών

H τιμολογιέρα εκδίδει τιμολόγια και αποδείξεις παροχής υπηρεσιών. Χωρίς περιορισμό στην περιγραφή της υπηρεσίας στο τιμολόγιο ή απόδειξη . Μπορείτε να έχετε μια γενική περιγραφή και να την αλλάζετε όταν καταχωρείτε το ηλεκτρονικό τιμολόγιο .

Υποστηρίζει επαναλαμβανόμενα τιμολόγια με απλή αντιγραφή επικόλληση . Εξειδικευμένες λειτουργίες για δικηγόρους – δικηγορικά γραφεία με κάλυψη των κρατήσεων – παρακρατήσεων. Ειδική φόρμα εκτύπωσης για δικηγόρους.

Κάλυψη όλων των άρθρων απαλλαγής ΦΠΑ για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών (φροντιστήρια ξένων γλωσσών, παιδικοί σταθμοί, εκπαιδευτήρια, διαφημιστικές και για όλες τις επιχειρήσεις που έχουν τιμολόγια ή αποδείξεις παροχής υπηρεσιών).

H τιμολογιέρα έχει απευθείας σύνδεση με την ΑΑΔΕ και με το ΜyData βοηθώντας τους λογιστές και τα λογιστικά γραφεία για την εύρυθμη και σωστή λειτουργία τους. Τo τιμολόγιο στο My Data και η απόδειξη παροχής υπηρεσιών είναι πλέον μια διαδικασία εύκολη για όλες τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών.

τιμολογιέρα arrow

Απευθύνεται σε:

Λογιστές - λογιστικά γραφεία, σύμβουλοι επιχειρήσεων, οικονομολόγοι, δικηγοροι, συμβολαιογράφοι, δικηγορικά γραφεία, δικαστικοί επιμελητές, φροντιστήρια ξένων γλωσσών, παιδικοί σταθμοί, εκπαιδευτήρια, διαφημιστικές επιχειρήσεις.

Δωρεάν διμή

Online αγορά

Χαρακτηριστικά τιμολογιέρας για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών

Ειδικά για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών
Γενικά χαρακτηριστικά
Kαινοτόμες λειτουργίες
Συνδέσεις
Cloud Τιμολογίερα

Δωρεάν Δοκιμή