Τιμολογιέρα:
Μια απλή και καινοτόμα λύση για τη διαβίβαση στο myData

Η Bratnet στο πλευρό των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών με την Τιμολογιέρα

Η εφαρμογή της Bratnet που ξεκίνησε το 2012 και αναβαθμίστηκε το 2020 με βάση τα νέα δεδομένα της ΑΑ∆Ε για τη διαβίβαση παραστατικών στο myDATA αποτελεί μια εύκολη λύση για επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

«Τα οφέλη για τις επιχειρήσεις και τις φορολογικές αρχές από την ηλεκτρονική τιμολόγηση και διαβίβαση των εσόδων-εξόδων στα ηλεκτρονικά βιβλία είναι πολλά, καθώς θα μειωθεί η γραφειοκρατία, θα είναι εφικτή η online διασταύρωση στοιχείων και η πάταξη της φοροδιαφυγής. Επιπλέον οι επιχειρήσεις και επαγγελματίες επιλέγοντας τη σωστή εφαρμογή διασύνδεσης στο myDATA, θα περιορίσουν
σημαντικά λειτουργικά και διαχειριστικά κόστη καθώς και χρονοβόρες και δαιδαλώδεις διαδικασίες στην διεκπεραίωση των φορολογικών τους υποθέσεων», τονίζει ο Θανάσης Μπράτσας, ιδιοκτήτης της Bratnet και δημιουργός της νέας εφαρμογής που διευκολύνει τη μετάβαση στο νέο καθεστώς τιμολογίων. «Μέσα στην πληθώρα των διαφόρων λογισμικών παλιών και νέων, ξεχωρίζει η τιμολογιέρα», όπως εξηγεί ο ίδιος.
Η εφαρμογή αυτή δημιουργήθηκε με πυξίδα να είναι απλή και λειτουργική για τον χρήστη, καθώς όπως λέει «καταλάβαμε από την αρχή, πως οι περισσότερες επιχειρήσεις μικρές ή μεγάλες έχουν ανάγκη ένα απλό, γρήγορο και εύχρηστο πρόγραμμα για να εκδίδουν αποδείξεις και τιμολόγια και όχι κάποιο εμπορικό πρόγραμμα ή ERP με δύσκολα μενού, πολύπλοκη διαχείριση και δυνατότητες που μια επιχείρηση ίσως δεν χρησιμοποιήσει ποτέ.
Ειδικά σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που μεταβαίνουν τώρα από τη χειρόγραφη σε ηλεκτρονική τιμολόγηση η επιλογή της τιμολογιέρας θα εξασφαλίσει την ομαλή εναρμόνιση τους με τις νέες απαιτήσεις του MyData με ένα απλό και κατανοητό τρόπο».
«Η Bratnet ως κατασκευαστής λογισμικού ευθυγραμμισμένος πλήρως με τις απαιτήσεις του MyData, κατάφερε μέσω της εφαρμογής Τιμολογιέρα να απλοποιήσει τις διαδικασίες
ηλεκτρονικής τιμολόγησης και διασύνδεσης και συνεχίζει να εξυπηρετεί καθημερινά τους χιλιάδες συνδρομητές της

λύνοντας απορίες και προβλήματα που προκύπτουν από τη σταδιακή ψηφιακή μετάβαση στα ηλεκτρονικά βιβλία», επισημαίνει ο κ. Μπράτσας.


Ποια είναι η Bratnet

Η Bratnet Software Solutions είναι μία εταιρία πληροφορικής, ειδικευμένη στις λύσεις λογισμικού και στην παροχή υπηρεσιών για επιχειρήσεις. Ιδρύθηκε από στελέχη που διαθέτουν εμπειρία στον τομέα επιχειρηματικού λογισμικού και υπηρεσιών.
Η μακροχρόνια συμμετοχή στην ανάπτυξη και υλοποίηση εμπορικών εφαρμογών σε πολλούς εμπορικούς και βιομηχανικούς τομείς έχει δώσει την κατάλληλη τεχνογνωσία για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στο λογισμικό για επιχειρήσεις.


Τομείς δραστηριότητας

Οι ανάγκες της αγοράς για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε επίπεδο υλικού, λογισμικού και υπηρεσιών από έναν συνεργάτη, με σκοπό την καλύτερη διαχείριση και λειτουργία των υποδομών πληροφορικής, οδήγησε στην ανάπτυξη του τμήματος υπηρεσιών της εταιρείας.
Σκοπός της Bratnet είναι η ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη των πελατών και αποστολή της η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για όλη την υποδομή της πληροφορικής (ΙΤ).

Η απλούστερη λύση
είναι συνήθως και η σωστή!

Η καινοτομία της απλότητας
  1. Χωρίς χρεώσεις παραμετροποίησης
  2. Ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω e-mail
  3. Χωρίς χρεώσεις σχεδίασης παραστατικών
  4. Εύχρηστη, γρήγορη, οικονομική
  5. Διασύνδεση και αποστολή παραστατικών εσόδων
  6. Ηλεκτρονικός έλεγχος εγκυρότητας ΑΦΜ στο MyData
  7. Αυτόματη καταχώρηση στοιχείων πελατών μέσω TAXIS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *